Тази година всички двойки в Един за друг имат изключително интересни

...
Тази година всички двойки в Един за друг имат изключително интересни
Коментари Харесай

Вижте двойника на Крис Хемсуърт от Един за друг

Тази година всички двойки в  " Един за различен " имат извънредно забавни истории и страхотна динамичност между тях. Едни от тях са фамилията на Радина и Петър, които са по-известни в Instagram с профила trip.couple. Там те имат съвсем 60 хиляди почитатели и радват всички тях с красиви и сантиментални фотоси от екзотични дестинации.

33-годишната Радина и 37-годишният Петър са дружно от 12 години. Първата им среща продължава 4 часа и още тогава двамата осъзнават, че са основани един за различен.

Любов и пътешествия свързват фамилията влогъри, а Камбоджа, Индонезия и Бали са единствено част от екзотичните дестинации, които да посещавали. Ловците на красиви фрагменти по целия свят са скачали с парашут, с бънджи, пробвали са скакалци, влизали са в клетка с 200-килограмов тигър.

Отскоро Петър и Радина имат трети сътрудник в пътешествията – двугодишната им щерка Николета.

Освен със спиращи дъха фрагменти от пътешествия, Петър и Радина провокираха интереса и с още нещо - с приликата сред Петър и знаменит артист, който мнозина от феновете видяха.
                             

Петър много припомня на австралийския артист Крис Хемсуърт, изиграл Тор в едноименната поредност на Marvel. Прилича ли Петър в действителност на Крис Хемсуърт? Разгледайте фотосите му и преценете сами!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР